Vooruitzicht 2020 Departement Rotterdam

Beste leden van “De Maatschappij Departement Rotterdam”,

De afgelopen maanden hebben wij u één of meerdere keren mogen ontvangen bij onze maandelijkse lunches op Sociëteit de Maas. Onze sprekers waren zonder uitzondering inspirerend en relevant voor de waarden waar wij voor staan en waar wij ook maatschappelijk inhoud aan proberen te geven. Dat begint met verbinden en mede door uw aanwezigheid en betrokkenheid is dat mogelijk.

In december zal er vanuit het departement Rotterdam geen bijeenkomst zijn. Graag zien wij u weer bij de bijeenkomsten in 2020. Het eerste half jaar belooft veel goeds. Wij mogen onder andere Arjen Littooij (CEO Veiligheidsregio), Pieter van Oord (CEO Van Oord) en Alexander Pechtold ontvangen. 

Graag verwelkomen wij u ook op 19 maart 2020 voor de LEF-Prijs. Een initiatief vanuit De Maatschappij, gekoppeld aan de Koning Willem I Prijs, om ondernemerschap in de regio te belonen. De LEF-prijs behelst een drietal categorieën: Ondernemende Organisaties, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en Startende Organisaties. Voor meer informatie: www.lefprijs.nl 

Het bestuur van Departement Rotterdam wenst u fijne feestdagen toe. 

Met vriendelijke groet, 

Het bestuur Departement Rotterdam

Peter Caljé

Peter Paul Leutscher

Eline Krommenhoek

Derek de Vries

Mees Goethart 

Eline Krommenhoek bekijk profiel


0 Reacties

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden