Verslag Meet & Greet event op de Rooftop van Bleyenberg

Op 25 september 2024 opende wij met De Maatschappij Departement ’s-Gravenhage het nieuwe seizoen met een Meet & Greet op de rooftop van Bleyenberg Den Haag. Leden en introducees van M&A Professionals Den Haag en De Maatschappij Departement 's-Gravenhage konden middels foto's van Haagse gebouwen zijn/haar gesprekspartner vinden en kennismaken. Een leuke interactieve activiteit om ook leden buiten het netwerk van De Maatschappij te leren kennen!

Verder vertelden Dirk Gunther Mohr en Hanneke Schmeets over de nieuwe film "Bezuidenhout" die volgend jaar rond herdenking in mei (2025) in première gaat. De film volgt een Haagse verzetsgroep en is een indrukwekkend verhaal over geschonden vertrouwen en vaderlandsliefde in aanloop naar het vergissingsbombardement van de Haagse wijk Bezuidenhout op 3 maart 1945. Het werd een van de meest dodelijke bombardementen van de Tweede Wereldoorlog in Nederland. Een groot deel van de wijk ging in vlammen op en honderden mensen kwamen om het leven. Het drama was enorm. Toch is deze gebeurtenis bij veel mensen niet bekend. Met deze film willen Dirk en Hanneke, de initiatiefnemers van de film, ervoor zorgen dat deze ramp nooit vergeten wordt.

De film wordt geproduceerd middels donaties. Donaties zijn nog steeds welkom, voor meer informatie: https://www.voordekunst.nl/projecten/16779-bezuidenhout-de-film-1

Onder de groep introducees en leden die introducees hadden aangedragen werden diner bonnen uitgereikt van het Haagse restaurant Sarban, waar we op 9 oktober a.s. met De Maatschappij Departement 's-Gravenhage te gast zijn!

Graag tot dan!

Het bestuur van De Maatschappij, departement ‘s-Gravenhage

Departement 's-Gravenhage


0 Reacties

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden