Verslag De Invictus Games The Hague

Woensdag 23 februari 2022 hebben wij als Departement ’s-Gravenhage samen met twee andere Haagse netwerken: VNO-NCW regio Den Haag en M&A Professionals Den Haag een geslaagde netwerkborrel georganiseerd over de Invictus Games The Hague 2020!

Deze spelen zullen van 16-22 april a.s. plaatsvinden in het Zuiderpark in Den Haag. De Invictus Games gebruiken de kracht van sport om herstel te stimuleren, revalidatie te ondersteunen en breder begrip en respect te genereren voor hen die hun land dienen of gediend hebben. Zij zijn gewone mensen, zoals iedereen, die echter bijzondere, vaak nare dingen hebben meegemaakt, en nu weer bijzondere, mooie dingen doen. De kracht, vitaliteit, moed en het talent dat zij hierbij inzetten is ook een bron van inspiratie voor ondernemers. Hoe ga jij om met tegenslag? Wat kunnen wij hiervan leren?

De voorzitter van de Invictus Games The Hague en oud Commandant van de Koninklijke Landmacht, Mart De Kruif, heeft ons een inkijkje gegeven in "De kracht van de mens" en alle facetten rondom deze games. Daarna heeft Mark Verheul, verantwoordelijk voor de protocollen bij de Invictus Games The Hague en lid van De Maatschappij een presentatie gegeven over alle protocollen die komen kijken bij een internationaal evenement met veel hoogwaardigheidsbekleders. Een hele interessante lezing in een mooie locatie: Het Kinepolis in de Mall of The Netherlands. Afsluitend hebben wij samen met de drie netwerkorganisaties een borrel gedronken in de grootste sportbar van Nederland: O'learys.

  

Departement 's-Gravenhage


1 Reactie

Wat een bijzondere lezing was dit, zeker in deze tijd van oorlog. Dank je wel Mart de Kruif en Mark Verheul voor deze interessante bijeenkomst.

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden