Toon in the House

Binnen Amersfoort kent bijna iedereen het Toon Hermans Huis. Zij helpt met psycho-oncologische zorg en activiteiten om de eigen veerkracht te versterken voor beter leven met kanker. Niet de ziekte maar de mens staat centraal. Jaarlijks wordt THHA 3.800 keer bezocht en wordt jong en oud welkome ondersteuning geboden. THHA heeft een droom waar wij als netwerkorganisatie een belangrijke bijdrage aan kunnen leveren…  

Droom
We kunnen dit niet alleen. Nog geen 3% van onze zorg wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Dat is lang niet kostendekkend. We zijn dan ook afhankelijk van donaties om onze zorg en ondersteuning voor iedereen toegankelijk te houden. Bovendien willen we nóg meer mensen helpen. Daarom gaan we ook ondersteuning bieden aan werkgevers en werknemers die met kanker te maken krijgen. Ook gaan we nauw samenwerken met Meander Medisch Centrum waarmee we nog beter vindbaar zijn voor patiënten. Voor deze professionaliseringsslag is geld nodig. Daarom organiseren we vrijdag 23 juni 2017 een Benefiet in de AFAS zaal van Flint Amersfoort.

Muzikaal benefiet
Toon in the House is een all-inclusive charity event. Een muzikaal benefiet inclusief eten, drankjes en toegang tot het concert. Voor bedrijven die geloven in de missie van het Toon Hermans Huis. Die net als wij begrijpen dat mensen met kanker én hun familie en vrienden een plek mogen hebben waar zij hun verhaal kwijt kunnen, informatie kunnen vinden en activiteiten kunnen ondernemen. Waar ze weer even kunnen opladen. Omdat niet de ziekte, maar de mens centraal staat! Een muzikaal benefiet, omdat muziek net als het Toon Hermans Huis inspiratie, herkenning en kracht geeft in moeilijke tijden.

Of nu een tafel, een stoel of een kaartje voor het concert gereserveerd wordt. Met iedere bijdrage zijn we oprecht blij…
Klik hier voor meer informatie.
 

Programma
Vijf gerenommeerde koks, onder meer van De Mandemaaker en Martien Frigerio, bereiden een 5-gangendiner. Naast uitgebreid netwerken worden de gasten tijdens het diner een muzikaal en inhoudelijk verrassend programma aangeboden. Tijdens het concert in de AFAS zaal van Flint, vieren we het leven en staat saamhorigheid centraal. Met live optredens van bekende artiesten als Brownie Dutch en Willeke Alberti zijn we verzekerd van een bijzondere avond. En dat onder begeleiding van de Amersfoortse all star band Marcel Fisser. Alle opbrengsten gaan naar THHA voor ondersteuning bij kanker.

Departement Eemland


0 Reacties

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden