Tijdens het Jaarcongres: Wim Bens over Innovaties in de Zorg

Op het aanstaande jaarcongres, georganiseerd door departement Oost-Brabant, in Eindhoven is Wim Bens de gespreksleider van de forumdiscussie Innovaties in de Zorg.

Wim was tussen 2003 en 2010 oprichter en Managing Director van het Innovation Lab van de Technische Universiteit Eindhoven. In deze rol was hij verantwoordelijk voor alle kennisoverdracht tussen universiteit, samenwerkingsverbanden en industrie. Momenteel is Wim CEO van Maastricht University Holding met strategische allianties inclusief de vier Brightlands campussen.

Het thema Innovaties in de Zorg wordt vanuit verschillende invalshoeken benaderd. Wim zoekt met de panelleden naar overeenkomsten, maar vooral ook waar een intensievere samenwerking tot synergie leidt. Zo zijn de zorgverzekeraars vertegenwoordigd, wordt er gekeken naar het inzetten van artificial intelligence op diverse terreinen en komen modellen aan bod die de zorgverlening op afstand kan aanwenden om tot een optimaal resultaat.

Op een inspirerende en verbindende wijze zal Wim ons meenemen in een wereld die nu meer dan ooit in de belangstelling staat. Luister wat Wim hier in onderstaand filmpje zelf over te vertellen heeft.

Departement Oost-Brabant


1 Reactie

Dat beloofd een mooie dag te worden. Ik hoop dat er nog wel wat meer leden zich in gaan schrijven. Fijn om elkaar weer allemaal te zien in Eindhoven!

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden