The Future of Us

Precies een week geleden...

Stapten we samen met onze vip gasten en online bezoekers in de toekomst tijdens de tweede editie van The Future of Us. Vanuit de Industrial Studios op Industriepark Kleefse Waard konden de bezoekers online genieten van een uitgebreid en dynamisch programma én konden ze elkaar ontmoeten in de match roulette.

Heb je het event gemist of wil je het nog even rustig terugkijken? Kijk op ons YouTube kanaal voor de aftermovie en de complete livestream.

Jan Douwe Kroeske ging als Man on a Mission op bezoek bij verschillende innovatieve ondernemers met de nieuwste en duurzaamste projecten. Bekijk hier alle reportages.

  

Tijdens het event werd de Jan Terlouw Innovatieprijs uitgereikt aan de meest innovatieve en duurzame ondernemer van Oost-Nederland van 2020: BESE-Products. Naast de hoofdprijs werd ook de ambitieprijs uitgereikt aan Aerocount.

EN NU VERDER!

Verdiepingssessie CircE – Let’s change course now!
dinsdag 17 november 2020

Ben je werkzaam in de sector bouw, biobased economie of textiel en wil je circulair ondernemen maar loop je tegen belemmeringen aan in bijvoorbeeld wet- en regelgeving? Provincie Gelderland wil helpen de circulaire economie te versnellen door deze belemmeringen in kaart te brengen, oplossingen te ontwikkelen en zo te zorgen voor een koersverandering.

Hoe?  
Tijdens deze middag vertellen startups en ondernemers die al verder zijn in hun ontwikkelingen, uit de sectoren bouw, biobased Economy en textiel, over hun ervaringen, waar ze tegen aan lopen, welke belemmeringen ze ondervinden en hoe ze daarmee omgaan. Centraal staat de belemmeringen die de versnelling vertragen en hoe dat opgelost kan worden. Wat kan de overheid doen om sneller te kunnen gaan?

Binnenkort kun je je aanmelden voor deze bijeenkomst, volg ons op social media en mis het niet!

Duurzaam organiseren, en nu aan de slag!
dinsdag 24 november 2020

Het organiseren van duurzaamheid en circulariteit is noodzakelijk geworden en vraagt om passende businessmodellen. Tijdens The Future of Us lanceerde hoogleraar Jan Jonker het boek ‘Duurzaam organiseren’. In het boek reiken Jan Jonker en Niels Faber met het Business Model Template een instrument aan om te werken aan businessmodellen voor meervoudige waardecreatie.

Een template om een nieuw duurzaam businessmodel te ontwikkelen of een bestaand businessmodel te verduurzamen. Aan de hand van een stappenplan neem je op een samenhangende manier beslissingen over de verschillende onderdelen van een businessmodel. De vele voorbeelden, bronnen en verwijzingen maken het tot een boek waarmee je direct aan de slag kan.

Wil jij ook aan de slag? Bestel dan hier het boek of meld je hier aan voor het online seminar op 24 november met Jan Jonker!

The Future of Us wordt mede mogelijk gemaakt door

Een speciaal woord van dank aan al onze partners die, ieder op hun eigen manier, betrokken zijn geweest bij dit succesvolle event! 


Bekijk hier het complete overzicht van al onze partners.

Departement Arnhem


0 Reacties

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden