Spring in De Maatschappij ‘Creativiteit in de crisis’

Spring in De Maatschappij is het feest van de lente waarin inspirerend en vernieuwend ondernemerschap uit de regio in het lentezonnetje wordt gezet. Dit jaar is Spring op een creatieve wijze georganiseerd. Kersvers bestuurslid Arie Lengkeek ging samen met side-kick én bestuursvoorzitter Peter van Breugel in een interactieve live uitzending in gesprek met diverse gasten uit De Maatschappij. In een schitterend muzikaal intermezzo bracht Iris Noëlle haar nieuwe single ‘From Here’ te horen. Kijk en luister naar de gesprekken met advocaat Tally Opbroek (Marree en Dijxhoorn Advocaten), schoolbestuurder Joost Kentson (Meerwegen Scholengroep), accountant Roel Tekkelenburg (Van Asselt Accountants) en burgemeester Lucas Bolsius (gemeente Amersfoort).

Bekijk hier de opname.

(02:15) Peter en Arie spreken met Roel Tekkelenburg van Van Asselt Accountants over de veranderende rol van de accountant in de crisis en de positieve creatieve ontwikkelingen die zij zien bij ondernemers.

(23:25) Burgemeester Bolsius van de Gemeente Amersfoort staat stil bij de impact van de Coronacrisis. Het is evident dat het een grote invloed heeft op de stad en haar inwoners waarbij met hoop en verwachting wordt uitgekeken naar de nabije toekomst.

(48:32) De Amersfoortse singer-songwriter Iris Noëlle, onder meer bekend van The Voice of Holland, brengt haar adembenemend mooie nieuwe single ‘From Here’ live ten gehore.

(52:42) Arbeidsrechtadvocaat Tally Opbroek van Marree en Dijxhoorn Advocaten beantwoordt allerhande prangende Corona gerelateerde werkgeversvragen. Zij legt op een toegankelijke wijze uit hoe er gehandeld moet worden in de meest uiteenlopende situaties.

(1:10:41) Tenslotte gaan Peter en Arie in gesprek met Joost Kentson van de Meerwegen Scholengroep. Hij vertelt over de creatieve manier waarop de scholen invulling geven aan het onderwijs in de huidige tijd met alle uitdagingen.

Departement Eemland


0 Reacties

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden