Social Impact Award 2024

In een wereld vol ondernemerschap en innovatie is er een kracht die verder gaat dan cijfers en winstcijfers: het échte verhaal achter de ondernemer. Voor de aankomende editie van het Ondernemersgala Hoeksche Waard heeft de organisatie gekozen voor het thema "Verhalen die je raken”.

De organisatie heeft er voor gekozen om deze editie een eerbetoon te brengen aan de ondernemers die niet alleen hun bedrijf opbouwen, maar ook harten raken en anderen inspireren. Deze prijs legt de focus op de menselijke kant van ondernemerschap en wil ondernemers aanmoedigen om hun unieke verhalen te delen. Deze verhalen zijn niet alleen een reeks gebeurtenissen en prestaties, maar vormen de kern van wat hen drijft en wat anderen inspireert. Het thema geldt zowel voor de Startersprijs als voor de Ondernemersprijs en de Social Impact Award.

Waarom dit thema?

Ondernemerschap gaat niet alleen over het opbouwen van bedrijven; het gaat over passie, doorzettingsvermogen en het vermogen om anderen te inspireren. We geloven dat er achter elk bedrijf of maatschappelijk initiatief een inspirator schuilt met een verhaal dat de moeite waard is om te delen, een verhaal dat anderen kan raken en aanmoedigen om hun eigen dromen na te streven.

De Social Impact Award Hoeksche Waard erkent en beloont individuen die op sociaaleconomisch, sociaalmaatschappelijk, of sociaal-cultureel gebied een significante bijdrage hebben geleverd aan de Hoeksche Waard. Georganiseerd door De Maatschappij, verbindt het departement Hoeksche Waard personen uit overheid, bedrijven en onderwijs voor inspiratie en innovatie. Leden van De Maatschappij en anderen in de regio kunnen kandidaten nomineren via hoekschewaard@de-maatschappij.info met een duidelijke toelichting op hun verdiensten.

Waarom meedoen?

Afgezien van de eer en erkenning die gepaard gaat met het winnen van één van de prijzen, biedt deelname ook de mogelijkheid ervaringen te delen en anderen te inspireren. Het delen van verhalen van doorzettingsvermogen, innovatie en passie kan een bron van inspiratie zijn voor opkomende ondernemers en een krachtig netwerk opbouwen van gelijkgestemde individuen.

Over de Jury

Een deskundige jury, bestaande uit vooraanstaande ondernemers en experts, zal de inzendingen beoordelen op basis van creativiteit, authenticiteit en de impact van het verhaal op anderen.

De winnaars worden bekendgemaakt tijdens een feestelijk gala op 16 mei 2024, waar ze de erkenning krijgen die ze verdienen. Tijdens dit gala worden de Startersprijs, Ondernemersprijs en de Social Impact Award 2024 uitgereikt.

Nomineer uw kandidaat zo snel mogelijk op hoekschewaard@de-maatschappij.info. Tot uiterlijk 5 april 2024!!! worden nominaties geregistreerd.

 

Departement Hoeksche Waard


0 Reacties

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden