Rotterdamse Parels

Oké, een parel uit Rotterdam en omstreken. 

Doen waar je voor staat: verbinden, vernieuwen en inspireren. In Rotterdam stropen we graag de mouwen op. In Rotterdam hebben we de Rotterdamse Parels. Wat en hoe? Dat lees je hieronder. 

Rotterdam groeit en bloeit, en vooral de nieuwe intiatieven willen we een kans geven om groter te worden. Dit doen we door bij onze maandelijkse bijeenkomsten één heel mooi initiatief, dat bijdraagt aan de samenleving, een podium te geven. Ons podium geven we 20 febrauri voor tien minuten weg aan Stijn van den Berg. Stijn is het brein achter het Keytoe huis. 

In oktober 2019 stopt Stijn met zijn opleiding Ondernemerschap en Retail Management aan de Hogeschol Rotterdam. Hij kan zich niet verenigen met het beleid van de Hogeschool en denkt dat het tijd is voor verandering. Hij neemt zichzelf aan bij KeytoeY en daar ontstaat een nieuwe uitdaging. Niet leren van een docent, coach of begeleider, maar leren van een gelijkgestemde. Niet meer leren van de uitkomst, maar de weg er naar toe. Niet meer leren uit boeken, maar met beide benen in de praktijk. Samen met zijn collega’s zet hij het Keytoe Huis op. Een plek waar mensen kunnen samen komen om van, met en over elkaar te leren. Een plek waar persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Maar hoe ziet dat er dan uit in de praktijk? Waar wordt zoal aan gewerkt? Dat vertelt hij je allemaal in een korte pitch.

Wil je alvast wat meer informatie? Kijk op www.keytoe.nl/huis

Deze Rotterdamse Parel bewonderen? Kom dan naar onze lunch op 20 februari van 12:00 - 14:00 bij Sociëteit aan de Maas te Rotterdam. En de bijeenkomst die volledig in het teken staat van de Rotterdamse ondernemer? De LEF-Prijs op 19 maart! Wil je erbij zijn? Stuur een mailtje naar info@lefprijs.nl 

Eline Krommenhoek bekijk profiel


0 Reacties

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden