Rotterdam ontvangt Floating Farm

Floating Farm 

In november ontvangen wij LEF-Prijs 2021 winnaar in de categorie ''Groeiende Organisaties'' Peter van Wingerden, CEO van Floating Farm. 

In Rotterdam is de eerste drijvende boerderij ter wereld gerealiseerd. Prioriteiten zijn: dierenwelzijn, circulariteit, duurzaamheid en innovatie. Gezond voedsel produceren in steden, dichtbij de consument. Voor de Floating Farm is het belangrijk om voedselverliezen tegen te gaan, transport van voedsel te reduceren en de kwaliteit van het voedsel te verbeteren. Maar uiteraard ook dierenwelzijn, circulariteit, duurzaamheid en innovatie. Breng de boerderij terug in de stad als onderdeel van een schone, leefbare en bewuste stads-transformatie. De Floating Farm is te bewonderen via deze link

Waarom? 

Zoals bij elke bijeenkomst van De Maatschappij Departement Rotterdam nodigen wij LEFhebbers uit vanuit de driekhoek Overheid, Onderwijs en Ondernemerschap. Wat alle De Maatschappij leden met elkaar gemeen hebben is dat we er allemaal in geloven dat morgen beter kan zijn dan vandaag en we niet bang zijn om de mouwen hiervoor op te stropen. Tijdens de bijeenkomsten staan de kernwaarden inspireren, verbinden en vernieuwen hoog in het vaandel. 

De november bijeenkomst

Wanneer? 4 november 2021 van 16:00 - 18:00

Waar? Societeit aan de Maas, Veerdam 1, 3016 DD Rotterdam

Voorschriften? Dresscode tenue de ville

Leden kunnen zich aanmelden via de aanmeld-button. Niet-leden kunnen een mail sturen naar elinekrommenhoek@gmail.com, dan ontvang je van ons een bevestiging van aanmelding. Deelname € 20,00 p.p. over te maken naar IBAN NL54ABNA025.39.85.358 t.n.v. NMNH departement Rotterdam o.v.v. naam, datum en bijeenkomst.Bij eventuele annulering minder dan 3 dagen voor de bijeenkomst blijven de kosten van deelname verschuldigd. Aangemeld maar toch verhinderd: Graag een bericht naar 06-13998141. 

Tot de 4 november! 

Namens het bestuur van De Maatschappij, 

Eline Krommenhoek

Bestuurslid Departement Rotterdam 

Eline Krommenhoek bekijk profiel


0 Reacties

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden