Ondernemersgala Hoeksche Waard verplaatst naar 2022!

Ondernemersgala Hoeksche Waard verplaatst naar 2022

De kogel is door de kerk: het Ondernemersgala Hoeksche Waard, dat gepland stond voor 17 mei 2021, wordt verplaatst naar 2022. Dit in verband met de corona-crisis en de impact die dit heeft op veel Hoeksche ondernemers. Het organisatiecomité vindt het daarom niet gepast om het gala dit jaar te laten doorgaan. Wel blijft het comité zich in de tussentijd inzetten om Hoeksch ondernemerschap een podium te geven en een hart onder de riem te steken.

Ondernemersgala
Het Ondernemersgala Hoeksche Waard is een initiatief van de Ondernemersvereniging (OHW), Startersnetwerk, Regionale Detailhandelsraad en De Maatschappij dept Hoeksche Waard.
Tijdens het gala worden traditioneel de beste Hoeksche ondernemers in het zonnetje gezet. En wordt het ondernemerschap in de Hoeksche Waard - dat van grote waarde is voor de groei en bloei in de regio - gevierd.
De Maatschappij organiseert het onderdeel Social Impact Award. Met deze Award eren we een persoon uit de Hoeksche Waard voor de betekenis die hij of zij heeft voor de sociaaleconomische ontwikkeling van ons mooie eiland. De verdiensten van deze persoon kunnen op velerlei gebieden liggen zoals b.v. kunst, cultuur, zorg, onderwijs, natuur en duurzaamheid.

Geen tijd voor een feestje
“De corona-crisis blijft voortduren en het einde is nog niet in zicht. De impact hiervan op ondernemers is groot. Veel winkels en horeca zijn momenteel dicht. En ook andere bedrijven zijn zwaar getroffen. Wij voelen erg met alle getroffen ondernemers mee en vinden het geen tijd voor een feestje”, zegt organisatiecomité- voorzitter Pim Verhage. “Daarom hebben we besloten om het gala door te schuiven naar volgend jaar, naar 16 mei 2022 om precies te zijn. In de tussentijd blijven we ons inzetten om Hoeksch ondernemerschap een podium te geven en een hart onder de riem te steken. Want dat mag gewaardeerd en gezien worden, zeker in deze tijden.”

Nieuw initiatief
In dit kader lanceert het organisatiecomité Ondernemersgala Hoeksche Waard binnenkort een nieuw initiatief om Hoeksche ondernemershelden in de spotlights te zetten. Hou hiervoor de website www.ondernemersgalahoekschewaard.nl in de gaten.

Departement Hoeksche Waard


0 Reacties

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden