Oer Rotterdams, Oer Nederlands!

Dit was niet zo maar een dag. De kolkende Maas nevelde tegen de ruiten van Sociëteit De Maas terwijl binnen het geloei van de wind verstomde bij het geweldig goede verhaal van Wieger Droogh, CEO van SUEZ, voor leden van departement Roterdam en diverse geïnteresseerden waaronder studenten van Studentenvereniging SCALA. Circulariteit, en dat wisten wij al, is nog steeds geen vanzelfsprekendheid maar het inhoudelijke en persoonlijke enthousiasme gaf de aanwezigen hoop, inspiratie en veel inzicht in wat er nu al bereikt is en nog bereikt kan worden in het hergebruik van grondstoffen. Je moet het alleen wel doen, je moet het durven en ook accepteren dat er zaken fout gaan. Het zoeken naar nieuwe verdienmodellen vereist ook dat men zich kwetsbaar moet durven opstellen en partnerships aangaat, in de keten, die gebaseerd zijn op een fundamenteel vertrouwen in elkaars keuzes en de keuze voor elkaar. Ik kijk terug op een inspirerende en geinspireerde middag!

Meer weten over De Maatschappij departement Rotterdam en onze maandelijkse meetups? Neem contact op met mij, Peter Caljé bestuursvoorzitter.
Dat kan via het secretariaat: rotterdam@de-maatschappij.info

Peter Caljé bekijk profiel

Peter Caljé (www.linkedin.com/in/pacaljeprofile/) is directeur en aandeelhouder van Stone Business Associates. Stone is met meer dan 300 medewerkers en zelfstandigen actief in interim management en advies op het snijvlak van finance, business intelligence. ict, agile, techniek en human resources. "Het leggen van verbindingen is de bron van zijn werkend vermaak. Iedere context, ieder vraagstuk en iedere praktische oplossing vanuit een netwerk is uniek. Steeds weer leer je van nieuwe mensen, nieuwe kennis, van nieuwe oplossingsrichtingen en van het pure plezier om daarin te ondernemen." Het bestuurslidmaatschap van De Maatschappij in Rotterdam past daar heel goed bij. www.stone-interim.nl 06-12962926


0 Reacties

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden