Nieuws vanuit departement Waterweg-Noord

De zomer vakantie nadert en bijna ieder lid van De Maatschappij is al een of twee keer gevaccineerd.

Wij zijn blij dat de leden van De Maatschappij ons het afgelopen jaar trouw zijn gebleven. Iedereen die wij spreken, en u herkent dat vast , is heel druk om de zaken verder op orde te krijgen en heeft beperkte tijd voor sociale activiteiten (of voor weer een webinar). Dat is heel begrijpelijk en wij verlangen er naar om een ieder na de zomervakantie weer LIVE te mogen begroeten op woensdagmiddag 15 september in Schiedam!

Na de ALV op maandag 28 juni hebben we weer een volledig bestuur en wij hopen dan ook op uw instemming voor onze voorstellen, waarover u deze week verder wordt geïnformeerd. Vergeet niet in te schrijven voor deze digitale ALV.

Nog voor de zomer vakantie:
We hebben nog een paar mooie webinars te gaan, die samen met de departementen Drechtsteden, Hoeksche Waard en Rotterdam zijn georganiseerd. Een samenwerking die we ook zullen voortzetten, zeker wanneer het om de combinatie LIVE event en STREAMING gaat!

De webinars zijn:
Woensdagmiddag 16 juni;  Schenk groot bier in de energietransitie! Op bevlogen wijze neemt Arnold Mulder, binnen Sector Advisory van ABN AMRO verantwoordelijk voor de Sector Energie, ons mee in wat de grootste uitdaging in Nederland, Europa en de rest van de wereld is. 

Donderdagmiddag 22 juliAlexander Pechtold zal ons op zijn eigen wijze verhalen waar het om draait in deze complexe tijden. Na de vakantie starten we in Schiedam, LIVE op woensdagmiddag 15 september, met de opening van het nieuwe seizoen 2021- 2022 op een bijzondere locatie.

Als tipje van de sluier van het programma waar we aan werken; het gaat over het “verbinden van generaties” en de rol van de drie O’s daarin. 

Als klap op de vuurpijl, ons 30 jarig jubileum. Op woensdagmiddag 15 juni 2022 vieren we dit op meer dan passende wijze. Zet deze datum dan ook alvast in de agenda, want u mag de boot niet missen!

We hopen u nog een paar keer digitaal te mogen begroeten en wensen een ieder veel succes en plezier met de voorbereidingen van een wel heel verdiende zomervakantie.

Namens het gehele bestuur van dept. Waterweg-Noord

Dolf Bierhuizen, vice-voorzitter  

Departement Waterweg-Noord


0 Reacties

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden