Nieuwjaarsborrel departement Amsterdam, een bruisend succes!

De nieuwjaarsborrel in Hotel Arena was een bruisend succes. Letter en figuurlijk.  
Zoals eerder genoemd zijn de pijlers die we voor dit jaar hoog op de agenda hebben staan; verbinden, samenwerken en nieuwe initiatieven.
Daarmee is met deze nieuwjaarsborrel een mooie start gemaakt.

We hebben op feestelijke wijze een stukje Amsterdams erfgoed kunnen combineren met een bruisende champagne proeverij van ons nieuwe lid en sommelier, Jeroen Klijberg van Jérôme’s Champagne.

Jeroen: “Mijn zoektocht naar de beste Champagne begon jaren terug. Als Bourgondiër heb ik altijd een zwak gehad voor mooie wijnen. En zo bracht “een weekendje Champagnestreek met vrienden” me een paar jaar geleden tot deze geweldige uitdaging. Na een jarenlange zoektocht naar de allerlekkerste Champagne voor mezelf, rijd ik nu ook speciaal voor mijn klanten. Iedere twee maanden rijden we naar de Côtes du Bar voor nieuwe voorraad. We werken dan altijd even mee bij de boeren en weten daarom alle ins en outs uit de praktijk. In de zomer werken we zelf ook hard mee tijdens de oogst. In 2016 zijn we gestart met professionele import en verkoop door geheel Nederland. We organiseren Champagne proeverijen op open inschrijving of privé bij mensen thuis. Voor mensen die hier meer over willen weten, verwijs ik graag naar mijn website www.jeromeschampagne.nl.”

Klik op de foto hieronder om het filmpje van het ontkurken van de champagne te bekijken.

Ook de rondleiding door het verbouwde Hotel Arena heeft velen verrast. De geheime tunnel, de oude originele trappen en de monumentale kapel. De kapel die de meeste van ons kennen van de mooie dance feesten die er veelvuldig gehouden werden. Een wonderlijk stukje geschiedenis, van weeshuis tot moderne event locatie met historische touch.

Nieuwe initiatieven: Graag zetten wij jonge ondernemers (leden) in de schijnwerpers en geven hen graag podium om hun ambities, bevlogenheid en ondernemerschap met ons te delen.Hierbij dan ook een oproep aan alle leden die wellicht iemand willen voordragen voor een ‘in the spotlight’ plekje op de website van ons departement en de landelijke site.
Of zoals bij Jeroen wellicht zelfs op een echt podium. Weet u iemand, stuur ons dan een email aan amsterdam@de-maatschappij.info.

Afgelopen donderdag hebben we weer veel nieuwe introducees mogen verwelkomen. Iets waar we trots op zijn en waarvan we hopen dat ook zij de toegevoegde waarde zien van De maatschappij en zich willen aansluiten bij ons netwerk.

We zien jullie graag as donderdag 25 januari bij Cafe De Tropen in het KIT voor een gezellige netwerkborrel.

Vriendelijke groet, namens het hele bestuur,

Antoinette Pernot,
voorzitter departement Amsterdam

Departement Amsterdam


0 Reacties

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden