Wim Nobel treedt toe tot het bestuur van het Departement Hoeksche Waard

Het bestuur van De Maatschappij - Departement Hoeksche Waard is onlangs uitgebreid door de toetreding van Wim Nobel, directeur Bedrijven bij de Rabobank Het Haringvliet. Wij zijn blij met de komst van Wim Nobel, met zijn kennis en ervaring en daarnaast een uitgebreid netwerk, is hij een grote aanwinst voor ons bestuur.

Wim Nobel is in juni van dit jaar toegetreden tot de directie van Rabobank Het Haringvliet. Hij is een echte bankenman: sinds zijn studietijd is hij al werkzaam bij de Rabobank, in diverse functies en binnen verschillende vestigingen. Hij is getrouwd en heeft twee dochters en hij is woonachtig in Dordrecht. In zijn vrije tijd houdt Wim van gitaarspelen en het beoefenen van diverse sporten zoals hardlopen, hockey en golf.

Zijn motto is: Ik heb dat nog nooit gedaan dus ik denk wel dat ik het kan! Dit belooft iets voor zijn activiteiten binnen ons bestuur, een energieke doener als hij is zeer waardevol voor ons departement.

Wij kijken uit naar een prettige en succesvolle samenwerking met Wim en wensen hem ook vanuit het bestuur veel plezier en succes bij alle activiteiten!

Jack de Leeuw (wnd. voorzitter), Ben Pluimer (voorzitter) en Corien Benschop (penningmeester)

Carla van Emmerik bekijk profiel


0 Reacties

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden