Koningin Máxima op bezoek bij Koppert Cress

Koningin Máxima was dinsdagmiddag 7 maart op bezoek bij het Monsterse bedrijf Koppert Cress van Rob Baan. Het bedrijf is onderscheiden met de Koning Willem I Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap 2016. Deze prijs beloont duurzame innovaties van kleine of grote organisaties.

Koningin Máxima is erevoorzitter van de Koning Willem I Stichting en woont tijdens haar bezoek één van de smaaklessen bij die Koppert Cress wekelijks geeft aan leerlingen van basisscholen. Daarna krijgt zij een rondleiding in het bedrijf waar zij in de proeftuin een toelichting krijgt op verschillende eetbare bloemen en planten.


Koning Willem I prijs
Voor De Maatschappij zijn de Koning Willem I prijzen één van de drie speerpunten van de strategie en daarom is zij intensief betrokken bij de Koning Willem I Stichting. Deze Stichting stelt zich tot doel bekendheid te geven aan positieve ontwikkelingen in de Nederlandse economie en wil het grote belang van een gezond ondernemingsklimaat op de welvaart van Nederland benadrukken. De eigenschappen Durf, Daadkracht, Duurzaamheid en Doorzettingsvermogen zijn de kernwoorden die bij deze prijzen horen.

Foto's: Fred vd Ende

Landelijk Bureau


0 Reacties

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden