Innovatie in de zorg

Het thema Innovatie in de Zorg, dat als één van de uit te diepen thema’s uit ons landelijke programma: ‘Perspectief voor Deventer’ resulteerde is een doorslaand succes gebleken.

Evenals in 2016 hebben we op 15 november jl weer een avondbijeenkomst georganiseerd over de nieuwste ontwikkelingen in de zorgsector.

In het veelgeprezen Deventer Ziekenhuis hebben Innovatie-projectleider Martijn van der Most van Zorgverzekeraar ENO en SEH-arts Michiel Tebbes, namens DZ, de vele aanwezigen (ruim 100 mensen) bijgepraat.

Martijn van der Most deed dit onder de titel “Gezondheid is meer dan zorg en ziekte”, waarbij hij ons aan de hand van de analyse over de forse kostenontwikkeling in de Zorg leidde naar het gewenste gedrag van de patiënt in de toekomst. Door Van der Most betiteld als:  Van Ziekte en Zorg naar Gezondheid en Gedrag, ofwel van ZZ naar GG!

ENO werkt daar al succesvol in een aantal projecten aan.

Michiel Tebbes wist het publiek, evenals vorig jaar, zeer te boeien met de vele voorbeelden, waar de zorginstellingen gevorderd zijn in E-Health in het algemeen, maar hij toonde ook de innovaties bij het Deventer Ziekenhuis in het bijzonder.

Als uitsmijter beloofde ENO Zorgverzekeringen de leden van De Maatschappij woonachtig in Deventer en omstreken nog een extra korting bij het afsluiten van de zorgverzekering bij ENO (Salland Verzekeringen). Informatie via het secretariaat te verkrijgen.

Departement Deventer


0 Reacties

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden