Horloge-uitreiking departement Arnhem

Op 11 oktober jl. vond op initiatief van De Maatschappij - departement Arnhem de horloge-uitreiking voor bijzondere leerlingen uit het MBO-onderwijs plaats bij de Koninklijke Gazelle te Dieren (Gelderland). Het was een leuke, gezellige en toch ook informatieve middag.
Departement Arnhem bezat reeds een langjarige traditie met betrekking tot de uitreiking van de horloges, maar dacht – naar gelukkig bleek ten onrechte – dat de belangstelling vanuit de doelgroep zou zijn bekoeld. Dus hebben wij met een onderbreking van een jaar op verzoek van diverse opleidingen voor middelbaar beroepsonderwijs wederom leerkrachten in de gelegenheid gesteld leerlingen voor het exclusieve horloge te nomineren.

Het resultaat was een inspirerende middag vol bevlogen leerlingen, docenten en blije ouders. Het begon met een rondleiding door de Gazelle fabriek en daarna kregen de winnaars van bestuurslid Pim-André van Egmond allemaal een prachtig horloge met inscriptie-naamplaatje op de verpakking uitgereikt. De ontvangers van het horloge doen o.a. beroepsopleidingen in de Metaaltechniek, de Bouw, de Metaalelektro, Visueel Lassen, VMBO+ en VMBO Technologie. Trefwoorden die vaak terugkwamen in de diverse omschrijvingen door hun docenten waren: kanjers, aanpakkers, positieve werkhouding, prestaties, correcte omgang met medeleerlingen en docenten, zelfstandigheid, extra inzet, supermotivatie ook bij moeilijke persoonlijke omstandigheden bijvoorbeeld in de thuissituatie, ambassadeurs voor hun opleiding en terugkomen na tegenslag. Wij werden er stil van.

Als departement Arnhem zijn wij blij het herinneringshorloge in ere te hebben hersteld. en zien wij uit naar de volgende uitreiking.
Bekijk hier de foto-impressie.

Met vriendelijke groet,

namens De Maatschappij departement Arnhem
Constantijn Fuchs (penningmeester)

Departement Arnhem


0 Reacties

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden