Google komt van 13 t/m 17 mei naar Apeldoorn met de Digitale Werkplaats

Vandaag is bekendgemaakt dat Google naar Apeldoorn komt met de Digitale Werkplaats. Van 13 tot en met 17 mei kunnen ondernemers en studenten bij de Digitale Werkplaats terecht voor workshops en persoonlijk advies over onder meer het vergroten van de online zichtbaarheid van hun bedrijf, online veiligheid en het analyseren van hun website.

Met de Digitale Werkplaats krijgen ondernemers de kans om digitale vaardigheden te leren. Inmiddels hebben zo’n 120.000 Nederlanders trainingen van de Digitale Werkplaats gevolgd. Wethouder Wim Willems stelt vast dat de Digitale Werkplaats goed aansluit bij actuele ontwikkelingen in de stad. “We zijn bezig met het faciliteren van een 5G netwerk en glasvezel in de hele stad, omdat we zo ruimte willen geven aan technologische vernieuwing. Niet als doel, maar als middel om de stad beter te laten functioneren. Zo zijn we al bezig met slimme oplossingen in het verkeer en staan bedrijven te popelen om verder te experimenteren. Deze Digitale Werkplaats geeft iedereen de kans aan te haken en op de hoogte blijven!”
Er worden dagelijks verschillende trainingen in Apeldoorn gegeven. De exacte data en locaties zijn te vinden op de website van de Digitale Werkplaats. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via g.co/gratisworkshops.

Voor meer informatie over de Digitale Werkplaats van Google verwijs ik u het persbericht opOndernemen055.

Anna Zweverijnen kan u helpen aan een digitale toolkit. In deze toolkit vindt u algemene communicatiemiddelen zoals banners, standaard mailingsbrieven e.d. Anna is bereikbaar via;annazwezerijnen@bureauvoorreuring.nl

Bedrijvencontactpunt
Gemeente Apeldoorn

Landelijk Bureau


0 Reacties

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden