Goed voornemen voor 2018: aanwezig zijn op het jaarcongres in Twente!

U komt toch ook op 26 september naar Hengelo voor het jaarcongres dat ditmaal georganiseerd wordt door departement Twente!
Het bestuur is bezig een aantrekkelijk flitsend programma op te stellen waarin de belangrijkste pijlers van De Maatschappij naar voren komen:
- Verbinden van generaties
- Impact van technologische ontwikkelingen en investeren in een duurzame samenleving
Dit komt tot uiting door presentaties van ”jonge” en “oude” sprekers; studenten in te zetten en het thema: 150 jaar hightech Twente.

Twente kent een lange historie van industrie: textiel, metaal en zout.
In 2018 is het 150 jaar geleden dat Stork is opgericht. Als locatie zal het jaarcongres daarom georganiseerd worden in de oude Gieterij van Stork (nu in gebruik als ROC van Twente).
Nadere informatie over het programma en sprekers volgt in april.

Textiel, metaal en zout vinden elkaar in de groene omgeving van het Twentse land. Twente staat naast de maakindustrie ook bekend als ondernemende kennisregio. Met 41 musea, 36 galerieën en ateliers, 10 theaters, 2 poppodia en 14 filmhuizen en bioscopen doet Twente mee op het gebied van kunst en cultuur. Maar vergeet vooral de Military Boekelo-Enschede niet: dit is een van de grootste paardensportevenementen in Europa en behoort tot de beste sportevenementen van de wereld. Het hoogtepunt is de crosscountry op zaterdag. Wat begon als een hippisch evenement is uitgegroeid tot een van de grootste business-to-business events van Nederland.  Mis dit niet en blijf overnachten na het jaarcongres zodat u op 13 oktober de Military kunt bijwonen. Klik hier voor een impressie van de Military Boekelo-Enschede. https://www.military-boekelo.nl/
Wij raden u aan ivm de Military tijdig uw overnachting te regelen.

Departement Twente


0 Reacties

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden