Gezocht: jonge enthousiaste gemeenteraadsleden

Je nieuwe favo podcast 

KiesAdvies is een tweewekelijkse podcast waarin Isa de Beer en Iris Zoet, jongeren een handje helpen in hun zoektocht naar de politieke partij die het beste bij hen past. Door de voorzitters van politieke jongerenorganisaties het hemd van het lijf te vragen voorzien ze hun luisteraars van broodnodig KiesAdvies. Én met succes, zo zijn ze al in vele populaire lijstjs voor stemadvies voorgekomen, zijn ze uitgenodigd voor lezingen én spraken ze bij De Maatschappij over hun weg naar het ondernemerschap. 

Na een goed ontvangen eerste seizoen gaan Isa en Iris ook een tweede seizoen opnemen. Voor het tweede seizoen zijn ze op zoek naar jonge enthousiaste gemeenteraadsleden, door het hele land.  Het doel van dit seizoen? De gemeenteraadsverkiezingen en lokale politiek op de kaart zetten onder jongeren. Vandaar ook meteen deze oproep: meld je aan bij kiesadvies@outlook.com of neem contact op met Eline Krommenhoek van het departement Rotterdam als je bij Isa en Iris mee wil doen aan de podcast. 

De podcast is te beluisteren via Spotify, Apple en Google. Luister en deel! 

Waarom schrijft Departement Rotterdam over KiesAdvies de Podcast ?

In Rotterdam leren we graag van jonge ondernemers. Deze ondernemers hebben LEF, zijn nieuwsgierig en innovatief. Zoals te zien is bij Isa en Iris van KiesAdvies de Podcast. Onze bijeenkomst bestaat uit een interview met een interessante spreker, maar vooraf bieden we graag ons podium aan de volgende generatie. Bij het Departement Rotterdam vind je alle nieuwe initiatieven die de wereld van morgen beter maken. 

Eline Krommenhoek bekijk profiel


0 Reacties

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden