Geweten van Eten!


Laat u verwennen, ontdek de smaken die hier groeien en bloeien en hoe lekker en gezond voedsel uit de steek proeft.

Tijdens de Dutch Agrifood Week serveert Herberg van Es uit Roderesch wildgerechten die door de plaatselijke jager in de omgeving geschoten zijn.
Maar niet alleen wildgerechten want Benny en Barbara van Herberg van Es zijn bewust bezig met het lekkere, gezonde en veilige voedsel uit de streek. Dit voedsel wordt geproduceerd met respect voor de dieren, natuur en milieu. Zo willen zij tijdens de DAFW graag een voorbeeld zijn voor FoodXDrenthe. Agrifood ondernemers in Drenthe zijn bewust bezig met hun producten en verdienen hiervoor een eerlijke prijs. Voedsel en beleving staan centraal.

Vol enthousiasme verbinden zij hun gasten aan wat de streek biedt. Eten verbindt ons met alles om ons heen: mensen, dieren en natuur.

“Wordt hutspot jouw nieuwe hotspot”
FoodXDrenthe “Geweten van het eten” gaat in samenwerking met Distrivers en groep 7/8 van OBS de Delftlanden een hutspot bereiden voor bewoners van een verpleeghuis in Emmen. De hutspot wordt bereid met zoveel mogelijk lokale producten. Zo laten we iedereen kennis maken met al het lekkers wat uit eigen regio komt. Door met elkaar iets klaar te maken en samen te eten verbinden we generaties aan elkaar.

Distrivers is dé voedingsmiddelenleverancier en maaltijdspecialist voor zorginstellingen in heel Nederland. (http://www.distrivers.nl)

FoodXDrenthe “Geweten van het eten” is een initiatiefgroep van De Maatschappij voor Nijverheid en Handel departement Drenthe.

Departement Drechtsteden


0 Reacties

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden