2 september | De Maatschappij X Young Society

Het netwerk voor ondernemende Rotterdammers.

Beste ondernemer,

Vanaf september start De Maatschappij met een nieuw initiatief: De Maatschappij X Young Society, een community voor en door startende ondernemers om te verbinden, inspireren en innoveren.
De Maatschappij x Young Society zal iedere 1e donderdag van de maand een evenement organiseren met afwisselend een netwerkbijeenkomst, gastspreker of workshop.

Napoleon Hill (1937) schreef ooit: “No two minds ever come together without, thereby, creating a third, invisible, intangible force which may be likened to a third mind.” Hij refereert hier naar de kracht van verbinding wat leidt tot nieuwe inspiratie en innovatieve ideeën.

Op donderdag 2 september zal de aftrap plaatsvinden van deze nieuwe community. Gedurende deze netwerkbijeenkomst zal je kennismaken met onze vereniging, de plannen voor de De Maatschappij x Young Society en met mede-ondernemers.

Tijd: 1600 - 1800
Locatie: Sociëteit Aan de Maas, Veerdam 1, 3016 DD Rotterdam
Kosten: €20,- per persoon (inclusief dranken en happen)

Voor dit evenement hanteren wij eenmalig een open inschrijving. Ben je na ons eerste evenement geïnteresseerd om onderdeel uit te maken van onze community? Word dan lid! Je maakt dan onderdeel uit van onze community én je mag aanwezig zijn tijdens onze reguliere bijeenkomsten op de 3e donderdag van de maand met steeds een andere gastspreker.

Kom je ook op donderdag 2 september van 16:00-18:00? Meld je dan hier aan!

Namens het bestuur van De Maatschappij Rotterdam,

Eline Krommenhoek 

Eline Krommenhoek bekijk profiel


0 Reacties

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden