´De Maatschappij' steunt Petje af Noordenveld!

Een delegatie van het bestuur van departement Drenthe, van de ´Nederlandsche Maatschappij voor Nijverheid en Handel´ (kortweg De Maatschappij), overhandigt dinsdag een cheque aan stichting Petje af Noordenveld voor de aanschaf van vijf tablets.

Aan het begin van de coronacrisis zijn alle Petje af locaties overgeschakeld op online activiteiten, maar toen bleek dat een aantal kinderen geen beschikking hadden over een laptop of tablet. Ze hebben dit binnen het netwerk van Petje af gelukkig kunnen oplossen.

Om dit soort situaties te vermijden heeft de ALV van departement Drenthe van De Maatschappij besloten om geld ter beschikking te stellen om vijf tablets aan te schaffen. Deze kunnen komend schooljaar al worden ingezet. Aangezien de groep kinderen steeds groter word, zijn ze bij Petje af Noordenveld erg blij met dit fantastische gebaar! 

Landelijk Bureau


1 Reactie

Prima initiatief dat navolging verdient! Niet alleen financieel ondersteunen, maar ook met fysieke bestuurskracht. Er zijn nog genoeg kinderen in NL die een eigen Petje af locatie goed kunnen gebruiken en daar kunnen wij binnen De Maatschappij een (dank

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden