De LEF-Prijs komt naar Rotterdam

Wij zien bij “De Maatschappij” zoveel verbindende, vernieuwende, verduurzaamde en vooral ondernemende initiatieven en organisaties dat wij het hoog tijd vinden om die eens in het zonnetje te zetten.

Op 19 maart 2020 zal De Maatschappij Departement Rotterdam de LEF-Prijs 2020 in drie categorieën uitreiken: Start-Up Ondernemend, Maatschappelijk/Cultureel/Sociaal Ondernemend Business as (un)usual Ondernemend Vanuit “De Maatschappij” Rotterdam hebben wij daarvoor de LEF-prijs. Een prijs die gekoppeld is aan de Koning Willem I prijs. Met deze prijs willen wij de impact van initiatief en ondernemerschap in de meest brede zin van het woord zichtbaar maken.

Vanaf nu kunnen organisaties en initiatieven via www.lefprijs.nl genomineerd worden. Uiteindelijk wordt er een selectie gemaakt van alle inzendingen. Deze selectie zal worden voorgelegd aan een prestigieuze jury die uiteindelijk de winnaar benoemt op een feestelijke bijeenkomst met afsluitend diner. Dus ben jij of ken jij iemand meld je dan snel aan!

Eline Krommenhoek bekijk profiel


0 Reacties

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden