De initiatiefnemers van de LEF-Prijs Rotterdam

De LEF-Prijs komt er weer aan

Zie hier de initiatiefnemers van de LEF-Prijs Rotterdam. Houd deze week onze LinkedIn pagina en de website van De Maatschappij in de gaten voor meer nieuws. Wat we al kunnen verklappen is dat de tweede editie van de LEF-Prijs plaats zal vinden op 23 september 2021 bij Societeit aan de Maas van 12:00 tot 14:00. Save the date! 

Mede mogelijk gemaakt door STONE | Finance, HR, Public, IT, Agile & Technology.

Van links naar rechts: Derek de Vries, Bo, Berend BoshouwersPeter-Paul LeutscherEline KrommenhoekJob van Berkel en Peter Caljé.

Foto door: Letitia Louwerse

Waarom is de LEF-Prijs belangrijk voor ondernemend Rotterdam?

Lef (het/de; o en m)

1 moed, durf

Organisaties die lef hebben, volgens Van Dale moed of durf, zet De Maatschappij graag in het zonnetje. Vanuit onze visie en historie zet De Maatschappij zich in voor initiatieven die LEF hebben door anders te zijn, anders te doen en anders te denken.

Geen organisatie is hetzelfde. De LEF-Prijs wordt dan ook uitgereikt in een drietal categorieën: de startups, de duurzame organisaties en de groeiende organisaties. Voor jonge organisaties die een glanzende toekomst voor zich hebben. Voor duurzame organisaties die het verschil voor mens of planeet maken. Voor groeiende organisaties die voortreffelijk zakendoen.

 

Eline Krommenhoek bekijk profiel


0 Reacties

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden