Conferentie Vrijheid van Ondernemen

Middelburg organiseert als stad van de vrijheden een boeiende, internationale conferentie met als thema: vrijheid van ondernemen. Al eeuwenlang heeft de Nederlandse ondernemingsgeest ons veel welvaart gebracht. We verleggen letterlijk onze grenzen en boren nieuwe markten aan.
Hoe gaan we echter om met de minder fraaie, aan handel gerelateerde zaken als kinderarbeid, armoede in lage lonen landen, veiligheid, schending van de mensenrechten en het uitputten van onze hulpbronnen?

Op donderdag 30 maart in het oude stadhuis op de Markt - Lange Noordstraat 1 - gaan internationale wetenschappers, ondernemers en politici in debat over vrijheid van ondernemen en geven hun visie op de vraag: zitten er grenzen aan vrijheid van ondernemen? Op het programma staan o.a. workshops en lezingen van mr. J. Granoff, Prof. dr. J.P. Balkenende en Prof. dr. J. Holslag.  Spreektaal binnen de conferentie is Engels. Voor meer informatie over het programma zie de website: https://middelburg800.com/agenda/conferentie-vrijheid-van-ondernemen

Departement Zeeland


0 Reacties

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden