Bijeenkomsten najaar 2017

Woensdag 13 september 17.00– 19.00 uur: te gast bij de gemeente Vlaardingen in Museum Vlaardingen
Traditiegetrouw openen we het seizoen met een feestelijke borrel waar we, ook volgens traditie, bij een van de drie Waterweg Noord gemeentes te gast zijn. Samen met B&W Vlaardingen ontvangt wethouder Bert van Nieuwenhuizen ons in het Museum Vlaardingen. Uiteraard met een beschouwing en vooruitblik op de economie en tegelijkertijd volop gelegenheid om elkaar na de vakantie weer te spreken. Natuurlijk is er ook gelegenheid om het vorig jaar heropende museum te bezichtigen.

Donderdag 5 oktober: is het landelijke jaarcongres van De Maatschappij, dit jaar is het Departement Amsterdam gastheer
Er is een mooi en inspirerend programma samengesteld. Maak kennis met de ontwikkelingen en plannen binnen De Maatschappij en ontmoet leden van andere departementen! Schrijf in en ga met ons mee. Bij voldoende belangstelling gaan we gezamenlijk met de bus, vertrek vanaf het Deltahotel, naar Amsterdam.Volg de informatie vanuit het landelijk bureau op de website www.de-maatschappij.nl

Woensdag 11 oktober van 12.00--14.00 uur te gast bij BMW en Mini dealer Kalfsbeek te Schiedam
Eerder dit jaar werd deze schitterende nieuwe locatie geopend en in oktober hebben wij de eer ontvangen te worden door de directie. We krijgen de gelegenheid om dit fraaie bedrijf te ontdekken. Een spreker van BMW Nederland komt speciaal naar Schiedam om ons bij te praten over elektrische-voertuig-ontwikkelingen, die groter zijn en sneller op ons afkomen dan we nu misschien nog denken.

15  november: 12.00-14.00 uur te gast bij Yarden, uitvaartverzorging te Schiedam
Te gast bij een bijzonder bedrijf met bijna 100 jaar ervaring met uitvaartverzorging en bijna 1 miljoen leden, voor uitvaartverzorging voor ‘op maat’. Henk Kroon, locatiemanager Schiedam, ontvangt ons en verzorgt een interessante rondleiding. Laat u verrassen door nieuwe trends. Denk maar niet dat het “een dooie boel zal zijn” en dat “de lunch wel uit koffie met cake zal bestaan”. Als afscheidsspecialist adviseert, ondersteunt en inspireert men bij het organiseren van een passende begrafenis of crematie. Daar gaan we niet voor op 15 november, maar wel voor weer een unieke bijeenkomst van ons departement Waterweg Noord.  

Woensdag 13 december 12.00 - 14.00 uur : Kerstlunch in Deltahotel Vlaardingen: 
Onze traditionele kerstlunch in het deels verbouwde Deltahotel in Vlaardingen. De bijeenkomst waar een regionaal goed doel of bijzonder initiatief centraal staat. Kent u zo’n initiatief? Draag het vooral aan bij het bestuur.

Zie ook: www. de-maatschappij.nl en klik op departement Waterweg Noord voor de meest actuele informatie over de bijeenkomsten en aanmelding daarvoor.

Landelijk Bureau


0 Reacties

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden