Bedrijfsbezoek aan Agrovision

Agrovision, ontwikkelaar van software voor het boerenbedrijfsleven. Klinkt goed, maar wat houdt dat eigenlijk in?
Bij het lezen van de informatie op de website komen allerlei vragen naar boven. Wordt de software door veel boeren gebruikt, welke data zijn voor boeren van belang, is dit uitsluitend voor de bedrijfsvoering of ook voor oplossingen in de toekomst.  Wat is het personeelsbeleid nu er een te kort dreigt op de ICT-arbeidsmarkt. Speelt de (Europese) wetgeving een grote rol bij de ontwikkeling van software. Wat is de rol van Agrovision in het kader van dierenwelzijn?

In een presentatie door Karel Heijink, Algemeen Directeur Agrovision, worden bovenstaande vragen beantwoord en krijgen we nog veel meer informatie over de werkzaamheden van Agrovision. Voor de varkenshouderij, melkveehouderij en landbouw wordt software ontwikkeld om meer inzicht te krijgen in het bedrijf. De belangrijkste informatie over onder andere de dieren, voeding en meststoffen worden voor de boeren verzameld en weergegeven.

In het werk door Agrovision staan de thema’s Migreren, Innoveren en Groei centraal.

  • Migreren: data omzetten naar voor boeren bruikbare informatie op technisch en financieel gebied.
  • Innoveren: door middel van het bij elkaar brengen van de belangrijkste data en samenwerken met andere organisaties ook in de toekomst de boeren kunnen voorzien van de juiste software, ontwikkelingen en belangrijke gegevens.
  • Groei: groei van de Agrovision in zowel binnen- als buitenland.

De presentatie werd vooraf gegaan met een heerlijk warm en koud buffet, aangeboden door Agrovision.

Graag willen wij iedereen bedanken voor de komst en inbreng tijdens dit interessante bedrijfsbezoek.

Tot 20 april bij de Gasfabriek!

Departement Deventer


0 Reacties

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden