Battle of Business Hogeschool Rotterdam

Voor de Battle of Business is de Hogeschool Rotterdam op zoek naar een bedrijf dat een frisse blik kan gebruiken bij het oplossen van een probleem of het nadenken over een uitdaging! Op 23 en 24 mei 2019 vindt de Rotterdam Battle of Business plaats, een internationale Business Competition georganiseerd door de opleiding Bedrijfskunde van de Hogeschool Rotterdam. Universiteiten en hogescholen van diverse landen van de wereld selecteren hun beste studenten om deel te nemen aan de finales.

Heb je als bedrijf een interessante uitdaging waar deze studenten mee aan de slag kunnen om zo met elkaar te strijden voor de beste oplossing? Of wil je een frisse blik op een probleem? Stuur dan voor 24 april 2019 een bericht naar Lara Schot (l.l.schot@hr.nl). Participerende bedrijven komen in aanraking met topstudenten, krijgen een aftermovie en een natuurlijk een nieuwe kijk op de toekomst!

Department Rotterdam werkt al ruim een jaar samen met studenten van studievereniging SCALA aangesloten bij de opleiding Bedrijfskunde van de Hogeschool Rotterdam. Vanuit het kader van Inspireren, Verbinden en Vernieuwen vinden wij, als bestuur van departement Rotterdam, het belangrijk om de aansluiting tussen onderwijs en ondernemerschap te stimuleren. Meer weten over deze samenwerking? Kom onze SCALA studenten ontmoeten tijdens de maandelijkse lunchbijeenkomsten. 

Eline Krommenhoek bekijk profiel


0 Reacties

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden