Actuele items en een save the date

Beste leden en belangstellenden,

Als (beoogd) nieuw bestuur kijken wij terug op drie bijzonder geslaagde bijeenkomsten na de zomer.

De gasloze toekomst die het kabinet onlangs aankondigde, hebben wij in september uitgebreid besproken bij Alliander. Interessant is dat een alternatieve energiebron, stadswarmte, in Arnhem-Noord steeds concreter wordt, zoals De Gelderlander onlangs berichtte. Het is dan extra mooi dat Frank Simon van Koninklijke Burgers’ Zoo ons reeds een inkijkje had gegeven in dit warmtenet, tijdens de bijeenkomst bij Alliander in september. 

Onze bijeenkomst in november had eveneens een bijzonder actueel thema: zin en onzin van diversiteit in organisaties. We hebben daarover uitvoerig met elkaar van gedachten gewisseld, interessant!

Op 16 december hebben we het jaar afgesloten met een gezellige borrel. Daar hebben we de fundamenten van onze bestuursperiode gedeeld. Zo luidt onze missie: “De Maatschappij Departement Arnhem, verbindt mensen door hen een breder en dieper perspectief te bieden op maatschappelijk relevante onderwerpen.” Verder hebben we de data bekend gemaakt van de bijeenkomsten tot de zomer in 2017 – u vindt ze hieronder. Noteer ze alvast in je agenda. 

Graag tot ziens in 2017!

Hartelijke groeten,

Tonita Garritsen

Wim Rutgers

Pim-André van Egmond

Liesbeth Timmermans

Constantijn Fuchs

Save the date 2017  
2 februari ALV departement Arnhem
9 maart Leden (en belangstellenden) bijeenkomst
11 mei Leden (en belangstellenden) bijeenkomst
29 juni Leden (en belangstellenden) bijeenkomst

Diane Moret


0 Reacties

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden