7e Haringparty Ondernemend Hoeksche Waard

Op donderdag 8 juli 2021 wordt van 17.30 tot 20.00 uur de 7e Haringparty Hoeksche Waard georganiseerd voor ondernemers van zowel binnen als buiten de regio. Veilig en verbindend!

Partyboot de Marlina meert af aan de insteekhaven te 's-Gravendeel. De Marlina wordt omgetoverd tot een ware haringpartylocatie, waar op het dek van het schip - veilig in de open lucht - deze netwerkbijeenkomst gehouden wordt. Het programma zal er iets anders uitzien dan normaal, maar netwerken en haringhappen blijven de belangrijkste ingredienten. Verse haring, heerlijke burgers, ijs en nog veel meer onder het genot van muzikale noten, zullen de ingredienten van een gezellige, verbindende bijeenkomst zijn. Alle geldende veiligheids- en gezondheidsregels worden in acht genomen. Uiteraard zal er zoals altijd een kleine veiling plaats vinden.

De entree bedraagt € 40 p.p. excl. btw, waarbij onbeperkt van de catering gebruik gemaakt kan worden. De netto opbrengst komt wederom ten goede aan de Hospice Hoeksche Waard. U kunt (gratis) parkeren om en nabij de locatie.

Aanmelden is verplicht. Zonder toegangsbewijzen heeft u geen toegang tot de haringparty. U kunt kaarten bestellen via de website www.haringparty-hoekschewaard.nl. Na betaling ontvangt u een persoonlijke bevestiging van de entreebewijzen.

Departement Hoeksche Waard


0 Reacties

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden