Masterclass: onweerstaanbare offertes schrijven

Beste Maatschappij-er,

Zonder offertes geen nieuwe omzet. Toch bevriest menigeen als een offerte de deur uit moet. Het vlotte verkoopgesprek wordt onherkenbaar en stoffig vertaalt op papier: “Naar aanleiding van ons plezierig gesprek d.d. 17 augustus j.l. stuur ik u hierbij met genoegen onze offerte”… GAAP! Deze masterclass helpt je om voortaan een onweerstaanbare indruk te maken met elke offerte. Spreker Natasja Hoogenboom deelt haar expertise om van iedere offerte een opdracht te maken graag met jou tijdens de lunchbijeenkomst op donderdag 26 oktober. Dit leer je in deze interactieve masterclass:

  • Wat is eigenlijk een goede offerte?
  • Hoe maak je een verpletterende indruk?
  • Waarom je het onkruid van de Nederlandse taal moet wieden!

Je ontvangt tal van praktische tips, waarmee voortaan ook jouw offertes overtuigen.

De missie van Natasja Hoogenboom is kristalhelder: bedrijven helpen succesvoller te worden in hun offertetrajecten. Met haar bedrijf SalesTAALent helpt zij dienstverleners bij het winnend inschrijven op aanbestedingen. Daarnaast traint zij salesprofessionals en ondernemers in het schrijven van onweerstaanbare offertes. Natasja heeft ruim 20 jaar ervaring in de sales. Ze evalueerde honderden offertetrajecten en weet als geen ander waar klanten op letten. “Zij kent het verschil tussen een tekst en een winnende tekst,” aldus één van haar klanten. Nieuwsgierig? Kijk dan alvast op www.salestaalent.nl.

Programma
12:00 uur      Ontvangst
13:00 uur      Masterclass Natasja Hoogeboom ‘Onweerstaanbare offertes schrijven’
14:00 uur      Afsluiting

De locatie voor deze bijeenkomst is: De kapel van RST Advocaten, Fatimastraat 5, 4834 XT Breda.
Parkeren in de directe omgeving is gratis.

Aanmelden
Aanmelden kan via de knop “Aanmelden". Kosten van deelname bedragen € 15,- per persoon. Ook introducés zijn wederom van harte welkom! Zij kunnen een eerste bijeenkomst kosteloos deelnemen.
Als u onverhoopt uw aanmelding moet annuleren, dan kan dit tot uiterlijk 23 oktober. Bij niet tijdige annulering of bij niet verschijnen zonder bericht, worden de kosten in rekening gebracht.

Graag tot de 26e voor – zoals altijd – een gezellige en inspirerende netwerkbijeenkomst!

Vriendelijke groet, namens het hele bestuur,

Joost Bauwens
voorzitter departement West-Brabant

Natasja Hoogenboom

Natasja Hoogenboom

De missie van Natasja Hoogenboom is kristalhelder: bedrijven helpen succesvoller te worden in hun offertetrajecten.

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden