Departement

Het Gooi

Welkom bij departement Het Gooi. Binnen netwerkorganisatie De Maatschappij is Het Gooi ná een revitalisatie per 1 januari 2019 het jongste departement. Daar zijn we trots op.

De leden van departement Het Gooi komen - met uitzondering van de zomer - elke 3e dinsdag van de maand samen. Als departement willen wij gaan voor inhoud, intellectuele voeding en voor het delen met elkaar in een sfeer van verbondenheid en ontspannenheid.

We nodigen sprekers uit, gaan soms op bedrijfsbezoek, en bespreken met elkaar vragen waarvoor wij ons in onze dagelijkse realiteit van werk en zaken gesteld zien. De bijeenkomsten houden we centraal in 's Graveland waarbij we soms uitwijken naar wisselende locaties, afhankelijk van het programma.

De departementen binnen netwerkorganisatie De Maatschappij organiseren jaarlijks 250 bijeenkomsten voor hun leden. Ons departement wil in zijn regionale invulling van de doelstellingen van De Maatschappij gebruik maken van de kracht en de kennis die aanwezig is in de regio het Gooi. Het doel is om verbindingen te leggen met vertegenwoordigers uit de gouden driehoek: bedrijfsleven, openbaar bestuur en kennisinstellingen. In dat kader zijn wij bij departement het Gooi vooral belangstellend naar meer leden die actief zijn in openbaar bestuur, maatschappelijke organisaties, media en kennisinstellingen.

Als je belangstelling hebt om kennis te maken met Het Gooi, graag! Stuur dan een mail aan: hetgooi@de-maatschappij.info

Bestuur

Evenementen van Het Gooi

 • Kringloop van Moed

  Brasserie Eemland, Laarderweg 74, 3755 AR Eemnes
  Meer info
 • Verrassende kerstbijeenkomst

  Nader te bepalen
  Meer info
 • Nieuwjaarsborrel

  Nader te bepalen
  Meer info
 • Nieuw licht in het Midden Oosten met Laila al Zwaini

  Brasserie Eemland, Laarderweg 74, 3755 AR Eemnes
  Meer info
 • Henk Ovink, onze Watergezant in het buitenland

  Brasserie Eemland, Laarderweg 74, 3755 AR Eemnes
  Meer info

Sponsoren

 • Er zijn geen sponsoren..

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden