Departement

Waterweg-Noord

Ons departement komt 10x per jaar bijeen voor een lunchbijeenkomst of een bedrijfsbezoek. De gemiddelde opkomst op onze bijeenkomsten ligt tussen de 35 en 65 personen. Tijdens deze bijeenkomst houdt een deskundige een inleiding over een actueel onderwerp. De bijeenkomsten vinden beurtelings plaats in een restaurant in Schiedam, Vlaardingen en Maassluis. De contacten met andere leden van het departement dragen bij aan uw netwerkplezier en zakelijk succes.

De departementen organiseren jaarlijks 250 bijeenkomsten voor de leden van De Maatschappij. Voor de bijeenkomsten van departement Waterweg Noord kijkt u op de homepage bij het evenementenoverzicht.

Door de regionale invulling wordt gebruik gemaakt van de kracht en de kennis die aanwezig is in de regio. Regionale contacten worden zo goed mogelijk benut en ingezet om verbanden aan te gaan met vertegenwoordigers uit de gouden driehoek: het bedrijfsleven, openbaar bestuur en kennisinstellingen.

Een regionale indeling maar een landelijk netwerk!

Bestuur De Maatschappij departement Waterweg Noord

Van links naar rechts Ronald Cordes, Hans Boeije, Jan Freie, Margareth Bles, Wim Kokx, Dolf Bierhuizen, Cor van Veldhuizen, Rik Lagerweij en Martijn Bulte.

Bestuur

Evenementen van Waterweg-Noord

  • Bijeenkomst “de wondere wereld van John van Zweden”

    v.v. de Zwaluwen, Zwaluwenlaan 500, 3136 VH Vlaardingen
    Meer info

Sponsoren

  • Er zijn geen sponsoren..

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden