Departement

Apeldoorn en Epe

Op 29 oktober 2018 is het bestuur van departement Apeldoorn en Epe gestopt. In 2018 was het nieuwe bestuur gestart met de revitalisering; er zijn bijeenkomsten georganiseerd, die werden bezocht door leden en niet-leden. Jammer genoeg bleef het aantal deelnemers achter bij de verwachtingen en lukt het niet om nieuwe leden te vinden. De conclusie van het bestuur was dat het organiseren van activiteiten die de leden zó aansprekend vinden dat ze hiervoor tijd vrijmaken, en die voor niet-leden zó interessant zijn dat ze bij deze club willen horen, veel inspanning, tijd en energie vraagt. Meer dan de bestuursleden kunnen en willen geven. Het beheer van het departement is voorlopig overgenomen door het landelijk bestuur.

Dit is een tijdelijke situatie; het landelijk bureau spant zich in om een nieuw bestuur te vinden dat vol elan weer interessante en inspirerende bijeenkomsten organiseert voor ondernemers in en rond Apeldoorn en Epe.

Tot die tijd zijn de leden van harte welkom bij evenementen van andere departementen. Informatie over die activiteiten is te vinden op de website, en – voor zover het naburige departementen betreft – kunnen de leden van het departement een persoonlijke uitnodiging in hun mailbox tegemoet zien!  

Bestuur

  • Er zijn geen bestuursleden..

Evenementen van Apeldoorn en Epe

  • Er zijn geen evenementen..

Sponsoren

  • Er zijn geen sponsoren..

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden