Departement Het Gooi

Zoek je een gezellige, inspirerende en betrokken groep? Kom dan eens langs bij departement Het Gooi.

Departement Het Gooi is een actief departement dat flink aan de weg timmert. Graag stellen we ons even aan jullie voor.

Wij zijn een leuke, gezellige en enthousiaste groep van betrokken leden. Op dit moment bestaat de groep veelal uit leden vanuit het bedrijfsleven maar we zijn erop gericht om vanuit de drie O’s (Ondernemers, Onderwijs en Overheid) van De Maatschappij, verder te groeien, dus ook met leden vanuit het onderwijs en de overheid.

Maandelijks organiseren wij een bijeenkomst; iedere derde dinsdag van de maand. Meestal verzamelen we dan aan het eind van de middag ergens in het Gooi. We werken met thema's en hebben een boeiende spreker of spreekster en sluiten dit deel af met een interessante discussie. Daarnaast doen we met regelmaat een Barometer, een bijeenkomst waarbij vragen vanuit ieders persoonlijke situatie aan bod kunnen komen. Na het programma gaan we met elkaar genieten van een heerlijk diner en wisselen ervaringen en persoonlijke zaken met elkaar uit. Gezelligheid voert hierbij de boventoon.

We organiseren ook gezamenlijke bijeenkomsten met andere departementen en gaan op bedrijfsbezoek. In de zomer en voor de kerst hebben we altijd een bijzondere bijeenkomst.
Kortom, een levendig departement, waar inspiratie en gezelligheid voorop staan. Kom gerust langs om kennis te maken en ervaar de genoemde elementen zelf. Aanmelden kan via hetgooi@de-maatschappij.info

Wil je liever eerst nog wat meer informatie, neem dan contact op met Peter van der Velden, voorzitter van departement Het Gooi. Je kunt Peter bereiken op nummer 06- 53722497 of stuur een e-mail naar hetgooi@de-maatschappij.info

Graag tot ziens bij een van onze volgende bijeenkomsten.

Namens het bestuur,

Peter van der Velden
Voorzitter departement Het Gooi

Departementaal Bestuur


Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden