Terug naar verslagleggingen

Succesvolle kick-off van departement Utrecht

Succesvolle Kick-Off van Departement Utrecht

Afgelopen vrijdag 10 maart heeft het bestuur van het departement Utrecht tijdens een succesvolle kick-off haar nieuwe plannen en ambities bekend gemaakt. In het historische stadskasteel Oudaen aan de Oude Gracht in Utrecht is al veel geschiedenis geschreven. Het bestuur hoopt dat deze bijeenkomst over 50 jaar ook de geschiedenis boeken haalt.

Utrecht ontketent!

Dat is het centrale doel; in gesprek met relevante partijen over thema’s als mobiliteit, smart cities en LTS 2.0. De ambitie om een platform te vormen en ook daadwerkelijk resultaten te boeken. Met nuttige feedback vanuit de groep zit het bestuur te popelen om aan de slag te gaan.

Na het inhoudelijk deel werd het gezelschap rondgeleid door de stads bierbrouwerij van Kasteel Oudaen. En natuurlijk werd er ook geproefd!

De volgende bijeenkomst staat gepland op 10 mei 2017. Centraal staat het thema LTS 2.0; waar halen we in de toekomst onze vakmensen en ambachtslieden vandaan? Wie zorgt er voor voldoende timmermannen, loodgieters, metselaars en ga zo maar door.

J Eijbersenbekijk profiel


0 Reacties

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden