Terug naar verslagleggingen

Een inspirerende standswandeling afgesloten met heerlijk eten

Afgelopen woensdag, 11 januari 2017, hebben wij van Deventer’s historisch publicist Henk van Baalen, een (te kort) college over de historie van Deventer gekregen. Niet alleen werden we gestimuleerd om vaker omhoog te kijken in de stad (saxofoons op daken, gevels etc), ook over de herkomst van bepaalde spreekwoorden werden we geïnformeerd (rijke stinkerds, zand erover). We zochten stille plekjes op in de binnenstad, en Henk liet niet na ons te wijzen op de grote variëteit aan bijzondere winkeltjes in de stad. Hoewel het een heuse winterwandeling werd – inclusief koud winterweer – waren de reacties op de stadswandeling (hart)verwarmend. 

Om zes uur mochten we boven bij restaurant Boas aan tafel. Door hen was een driegangenmenu voorbereid, met keuze uit vlees of vis.

Het bestuur probeert voor de leden en introducés interessante en innovatieve bijeenkomsten te organiseren. Toch is zij ook benieuwd naar de wensen van de leden. Voorafgaand aan het voorgerecht zijn de aanwezigen gevraagd om hun ideeën op te schrijven.

Bedankt voor een zeer geslaagde avond en jullie ideeën!

Departement Deventerbekijk profiel


0 Reacties

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden