Mail naar relatie

Humanitas: ‘woonvormen jong en oud in de praktijk’

Hoe verbinden we generaties?

Dit thema houdt ook De Maatschappij zeer bezig. We zoeken als Departement Deventer naar manieren om dit vorm te geven. In Deventer heeft Woon- en Zorgcentrum Humanitas dit al geruime tijd vorm gegeven. Dit jaar heeft de Gemeente Deventer hiervoor de Diversiteitsprijs 2018 uitgereikt aan Humanitas. Zelf schrijft Humanitas op haar web-site:                            

Humanitas biedt onderdak aan mensen uit alle lagen van de samenleving: van jong tot oud, uit alle milieus en achtergronden. Als eerste woon- en zorgcentrum in Nederland bood Humanitas woonruimte aan studenten, waarmee zij internationaal de aandacht trokken. Humanitas vervult een pioniersfunctie als verbindende organisatie tussen mensen en vrijwilligers(organisaties). Via Humanitas zijn er veel vrijwilligers actief. De wijk is mede daardoor zeer dynamisch. En omdat iedereen welkom is bij Humanitas is het misschien wel het warmste en gezelligste huis in Deventer!                                      

Reden genoeg om eens een bezoek te brengen aan Humanitas en tijdens de lunch hun verhaal te horen. Er zijn geen kosten verbonden aan dit programma.

Programma:
12.00 uur        Ontvangst Woon- en Zorgcentrum Humanitas
12.30 uur        Broodjeslunch met inleiding door mevrouw Gea Sijpkes, directeur van Humanitas
13.15 uur        Aansluitend rondleiding door de heer Peter Daniels
14.00 uur        Einde bijeenkomst

Locatie: Woon- en Zorgcentrum Humanitas, Radboudlaan 1 in Deventer.

Graag zien wie u bij Humanitas en we stellen het op prijs als u een introducee meeneemt, die ook de intentie heeft om lid te worden.

Alvast mijn dank!

Groeten,

Geert Klein Ovink

Aanwezige introducees 2

Dorien Kleiboer-Middeldorp

KroeseWevers accountants

Brigitte Siesling

Van Overbeek de Meyer Advocaten B.V.

Alle introducees bekijken

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden