Pierre van Aalst

Aangenaam: Pierre A.C.M. van Aalst
Drijvende kracht achter Quintac is Pierre van Aalst. Verandering is zijn core business en ook de rode draad in zijn eigen leven. Dat zie je terug in zijn opleidingen en ervaring - begonnen als registeraccountant begreep Pierre al snel dat zijn interesse en ambitie verder reikten dan alleen de financiële kant van bedrijven. Door aanvullende opleidingen en jarenlange ervaring kan hij ook uit de voeten met organisatorische, technologische, commerciële, strategische en menselijke aspecten die bepalend zijn voor het succes van elk bedrijf of organisatie. Start ups en scale ups waarderen Pierre zijn vermogen om hun organisaties te laten groeien. Terwijl de (vaak) jonge entrepreneurs zich op de inhoud concentreren, ontzorgt Pierre hen aan de “achterkant”. Alles van a tot z in back en front office is dan geregeld.

Denk- en daadkracht
Afhankelijk van de opdracht en de context waarin die opdracht plaatsvindt fungeert Pierre als coach, vraagbaak, analist, verbinder, verhalenverteller, grensbewaker of inspirator. Soms als extern adviseur, klankbord, vaker als interim- of changemanager. Kortom een man met een missie, zijn adagium: Verandering is de enige constante!

Als een opdracht daarom vraagt, kan Pierre zijn uitgebreide netwerk met ervaren specialisten aanspreken – juristen en fiscalisten bijvoorbeeld, of specialisten in ICT, P&O, complexe fusies of overnames en risicomanagement. Zo hebt u met Quintac een flexibele schil van top professionals en interim-managers tot uw beschikking, met een reusachtige denk- en daadkracht.

Veranderen met visie
Bent u benieuwd naar wat Quintac voor uw bedrijf of organisatie kan betekenen? Bel of mail Pierre van Aalst voor een vrijblijvend gesprek, maar dan wel met een espresso!

Aangemeld voor evenementen

 • Save the date gezamenlijke zomerborrel

  Departement 's-Gravenhage
 • Een bezoek aan de Haagse Kunstkring

  Departement 's-Gravenhage
 • Uitnodiging De Maatschappij - KSRV Njord - 21 juni 2024

  Departement 's-Gravenhage
 • Uitnodiging bijeenkomst het Internationaal Strafhof (ISH)

  Departement 's-Gravenhage
 • De Europese verkiezingen en Den Haag – door wethouder Robert van Asten

  Departement 's-Gravenhage

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden