Virtuele borrel & interview over “Horeca&Zorg"

Beste leden,

Na een mooie bijeenkomst in september met wethouder Greetje Bos over “Ondermijning”, stond er voor oktober een interessante bijeenkomst gepland bij NAC Maatschappelijk. Helaas hebben we deze vanwege corona uit moeten stellen en zijn we druk aan de slag gegaan om een mooie bijeenkomst te organiseren voor de laatste maand van dit bijzondere jaar 2020.

Dat hadden we gepland op een bijzondere dag, want 10 december is de Dag van de Universele Rechten van de Mens. Hiervoor hadden we een speciale bijeenkomst in de steigers staan bij Ingenhousz met Amnesty International. Een bijeenkomst die gelet op de bijzondere lading een fysieke setting vereist, maar u zult begrijpen: helaas noodzaken de corona maatregelen ons om ook die bijeenkomst uit te stellen. U houdt deze twee bijeenkomsten nog wel van ons te goed voor 2021. Dat belooft dus een mooi jaar te worden.

Maar als bestuur wilden we de decembermaand toch niet stilletjes voorbij laten gaan en hebben we het wat dichterbij huis gezocht om toch nog een inspirerende bijeenkomst voor u te organiseren. Ondanks de coronacrisis gebeuren er namelijk mooie dingen in Breda.

De horecasector zit op slot en de zorg staat onder grote druk. “Een uitgelezen kans om eens te kijken of horecamedewerkers uit Breda tijdelijk aan de slag kunnen in de zorg”, dachten Johan de Vos (voorzitter KHN afdeling Breda en eigenaar van Boerke Verschuren) en Anton van Mansum (bestuursvoorzitter Surplus). Zij sloegen de handen ineen om het probleem van de één om te zetten in een oplossing voor de ander.

Samen komen zij vertellen over hun verhaal tijdens een digitale borrel, waarvoor we u bij deze van harte uitnodigen. Leden die zich voor 3 december a.s. aanmelden zullen we voorzien van een lokaal samengesteld borrelpakket – van Bier&Borrels uit Prinsenbeek – om de lokale horeca te steunen én samen met ons te proosten op een bijzonder jaar 2020 en op een 2021 dat hopelijk gezonder, inspirerender en succesvoller mag zijn.

Datum:          10 december
Tijd:              16.30u – 18.15 uur
Locatie:         digitaal, via Zoom

Aanmelden via de de website. Na aanmelden ontvangt u op donderdag 9 december de link om deel te nemen.

Wij hopen dat u allemaal in goede gezondheid blijft en dat we u digitaal mogen ontvangen op 10 december a.s.! Voor de Zoom-bijeenkomst en het borrelpakket brengt De Maatschappij departement West-Brabant, bij wijze van eindejaarsgeschenk, geen kosten in rekening.

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden