Zomerborrel departement Twente

Zomerborrel met een hoed
Op donderdag 14 juli ben je van harte welkom voor de zomerborrel van departement Twente in Enschede. Locatie MANCHET is een hoedenspeciaalzaak met diverse topmerken. Naast een ruim assortiment aan accessoires is er bij MANCHET ook aandacht voor de beeldende kunst. Internationale kunstenaars exposeren in wisselende samenstelling hun werk, dit in samenwerking met galerie Alafran te Diepenheim.

Nano achter de toonbank
We zijn uitgenodigd door prof. dr. ing. Dave Blank, tegenwoordig vaak te vinden achter de toonbank van Manchet, maar tot 2019 bij velen van ons bekend als hoogleraar aan de Universiteit van Twente. Prof. dr. ing. Dave Blank studeerde aan de UT, maar behaalde nooit zijn bul. Hij werd desondanks hoogleraar. Het instituut voor nanowetenschap groeide onder zijn leiding uit tot een organisatie met 600 medewerkers en behoort inmiddels tot de mondiale top 5 op dit vakgebied. "Nano is al overal, maar je ziet het alleen niet.”,aldus Blank. Vanaf 2019 heeft Blank zijn kennis uitgebreid met kennis van hoeden en houdt hij zich bezig met de klanten en bezoekers, samen met zijn partner Artak Arevshatyan en eigenaar van MANCHET. 

We zijn benieuwd naar waar Nano bij MANCHET te vinden is en kijken uit naar een gezellige gelegenheid om op een unieke locatie met elkaar het glas te heffen.

 

Programma
Locatie:        Manchet, Haverstraatpassage 58, Enschede
Wanneer:      donderdag 14 juli 2022
Ontvangst:    vanaf 16:45 uur
Aanvang:      17:00 uur
Einde:           ca. 18:30 uur
 

Programma
We hopen je op donderdag 14 juli in Enschede te mogen begroeten. Aanmelden kan via het secretariaat van departement Twente: twente@de-maatschappij.info. Aanmelden is verplicht (dit geldt ook voor introducées) Je kunt je zowel als lid, als introcudé aanmelden via de site. Aangemeld, maar ben je verhinderd? Geef het ons dan tijdig door zodat wij hier rekening mee kunnen houden.
 

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden