Zomerborrel in Rijckholt met Theo Thuis, Managing Director Innovation bij Q-Park.

Onze zomerborrel vindt dit jaar plaats in het Koetshuis van Kasteel Rijckholt, iets ten zuiden van Maastricht. Voorafgaand aan de borrel komt Theo Thuis aan het woord. Theo is  Managing Director Innovation bij Q-park. In zijn LinkedIn profiel zegt hij daarover: 

Q Park Innovation in Mobility and Parking. Parking as part of the mobility chain. Sustainable access - quality of life in cities. Digital parking service provider. Smart cities - smart mobility - smart parking. Inclusive society - access to inner cities for special groups like elderly people 70+, disabled people, young families with children

De maatschappelijke betrokkenheid is duidelijk. Dat blijkt ook uit andere activiteiten waar Theo Thuis bij betrokken is. Zo is hij voorzitter van de Raad van Commissarissen van MTB in Maastricht, de organisatie die verantwoordelijk is voor uitvoering van de WSW. Theo Thuis is namens de Universiteit Maastricht Ambassador 4Limburg, een programma ter verbetering van de sociaal-economische structuur in Limburg en hij is tevens voorzitter van de Stichting Maatschappelijke Projecten Maastricht.

Q-Park is een multinational die zich richt op parkeerdienstverlening. Enkele jaren geleden waren we op bezoek bij Ward Vleugels, toenmalig CEO. Ward vertelde ons aan de vooravond van de verkoop van het bedrijf hoe Q-park is ontstaan en is gegroeid en gaf algemene feiten en cijfers op parkeergebied. Theo Thuis was in die tijd COO van de onderneming.

Parkeren wordt een steeds groter item in de politiek. De leefkwaliteit in de steden wordt mede bepaald door het verkeer- en parkeerbeleid. Amsterdam denkt de leefkwaliteit te verbeteren door het parkeren nog duurder te maken. Andere steden doen juist het tegenovergestelde omdat mensen de stad gaan mijden en winkels verdwijnen.

Genoeg stof dus voor een interessante middag, vlak voor het zomerreces.

Programma woensdag 27 juni
16.00 uur - ontvangst
16.30 uur - lezing Theo Thuis en vragen
17.15 uur - borrel
19.00 uur - einde
 
Locatie
Koetshuis Kasteel Rijckholt, Kasteelstraat 15 in Gronsveld.
Parkeren ter plaatse, gratis

Aanmelden, ook introducés, vóór 22 juni a.s. per e-mail naar zuidlimburg@de-maatschappij.info  

Aanwezige leden 0

Er zijn nog geen leden aanwezig

Aanwezige introducees 0

Er zijn nog geen introducees aanwezig

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden