Zomer Grachtenrondvaart

Beste leden van De Maatschappij Amsterdam,

Wat hebben wij een zin om er een mooie nazomer en boeiend tweede halfjaar van te maken!

Hoe tegenstrijdig het ook klinkt, door de tijd die achter ons ligt is er in de houding en bereidwilligheid van veel mensen om er op uit te gaan en elkaar te ontmoeten best wat veranderd. Voorzichtigheid lijkt daarbij de boventoon te voeren.

Maar voordat dit gaat wennen gaan wij ervoor zorgen dat we weer live bij elkaar komen. En het kan toch niet beter dan de tweede seizoenshelft te beginnen met de traditionele rondvaart door de grachten!

Op donderdag 26 augustus 2021 is het zo ver. Dan vertrekken we om 18 uur vanaf de steiger bij Holland Casino aan het Max Euweplein met de City Tender Vondel voor een vaart van maar liefst twee uur. Aan onze leden wordt de tocht, maar ook de ‘drinks & bites’ door het bestuur aangeboden.

Bij meer dan 20 deelnemers is de rederij verplicht een geldige Covid QR code te vragen, daar moeten we rekening mee houden.

Schrijf jezelf in op de website, introducees zijn ook welkom, zij betalen een bijdrage van € 15 (pin aan boord). Wees er snel bij, er zijn rond de 30 plekken aan boord.

Tot de 26e !

Met goede groet,

Bestuur De Maatschappij departement Amsterdam

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden