Zomer BBQ bij Florizz

Beste leden,

Momenteel genieten de meesten van ons van een heerlijke vakantie. Met een temperatuur van 20- in Nederland tot 40+ in Italië. Voor elk wat wils, niet waar?!

En toch een zomertip van uw Departement! Op donderdag 14 september vindt er een meteorologisch wonder plaats in de Drechtsteden en gaat de temperatuur naar een prettige 29 graden met een mooi zonnetje en een licht verkoelend windje.

Toevallig staat dan ook onze eerstvolgende bijeenkomst op de planning. Na een lange zomerstop geeft dat de mogelijkheid ongedwongen even fijn met elkaar bij te praten. Het blijft niet bij een glas wijn, bier of fris. Ons wordt ook een heerlijke BBQ gepresenteerd. Afhankelijk van het aantal deelnemers zelfs incl. workshop.

Als locatie is dit keer gekozen om buiten de Dordtse oevers te treden en de BBQ ontmoeting te houden in Zwijndrecht, in de Tuin van Florizz. Vanaf 17.00 uur bent u welkom. Zo, rond 19.30 uur ronden we, al dan niet met een kleine uitloop, af.

Voor leden van het departement Drechtsteden is de BBQ zonder kosten. Introducees zijn welkom maar hen moeten wij wel de consumptie- en deelname kosten integraal in rekening brengen. De omvang daarvan is momenteel nog niet aan te geven maar naar verwachting eind augustus wel.

Aanmelding

Vanwege de workshop is het van belang vroegtijdig inzicht te hebben in het aantal te verwachten deelnemers. Meldt u zich dus alstublieft z.s.m. aan. Dat kunt u natuurlijk doen door te klikken op de aanmeldingsbutton aan de onderzijde van deze uitnodiging of rechtstreeks via de site van www.de-maatschappij.nl  

U bent van harte welkom! Graag tot ziens op donderdag 14 september in de Tuin van Florizz in Zwijndrecht

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van departement Drechtsteden

 

Locatie bijeenkomst:                                        

Restaurant Florizz

Veerplein 1

Zwijndrecht

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden