Zinderende Zomerborrel met Paul Rinkens

We hebben elkaar al een tijdje niet gezien. Hoogste tijd voor een inhaalslag. Hoe kan dat beter dan met een verrassende en inspirerende spreker tijdens een Zomerborrel op een van de mooiste locaties in Maastricht? U bent van harte welkom in de Franse Zaal en op het terras van Kasteel Bethlehem, Hotelschool Maastricht.

Onze spreker die dag, Paul Rinkens, is geen doorsnee-ondernemer. Een hotelier, die zijn sporen ruimschoots heeft verdiend. Begon ooit met Hotel La Bergère, bouwde dat uit tot een designhotel en de Bergère Group. Verkocht zijn succeshotel en ging door! Altijd op zoek naar de verrassing, het nieuwe, het verhaal van morgen. Zijn Qbic-hotels draaien in Londen en Amsterdam. Paul is ook Maastrichtenaar met een groot hart voor MVV. Zag waar het aan ontbrak en werd voorzitter, een bestuurdersstoel zonder fluweel. Aanpakken geblazen. Opnieuw met succes: Na jaren van ellende is de club financieel gezond en kan de weg naar boven worden ingezet. Kan niet, bestaat niet, zo lijkt het. Paul Rinkens bewandelt daarbij graag verrassende wegen en geeft bijvoorbeeld de jeugd alle kansen. Tijdens de Maatschappij Zomerborrel 2017 heeft hij ongetwijfeld een aantal prikkelende gedachten die hij met ons wil delen.

Blokkeer woensdag 12 juli vanaf 16.00 uur uw agenda en schrijf u in voor deze bijzondere bijeenkomst. Het bestuur vraagt u ook nadrukkelijk om in uw omgeving te kijken naar waardevolle aanvullingen voor ons Departement Zuid-Limburg. Mensen die het zelf interessant zullen vinden en waarvan u denkt dat de andere leden graag mee van gedachten wisselen. Nodig ze uit als uw introducé.

Het bestuur van het Departement Zuid-Limburg nodigt alle leden uit deel te nemen. Deze bijeenkomst zal ongetwijfeld veel belangstelling trekken. Een uitstekend moment om potentiële nieuwe leden uit te nodigen en zo kennis te laten maken met De Maatschappij, ontmoetingsplaats voor bedrijfsleven, kennisinstellingen en overheid. Ook uw introducé is van harte welkom.

N.B. Cateringkosten worden bepaald door het aantal aangemelde deelnemers. Vriendelijk doch dringend verzoeken we iedereen die zich aanmeldt ook daadwerkelijk deel te nemen. 

We rekenen op veel belangstelling voor deze bijeenkomst.
Dus meld u en uw introducés z.s.m. aan per e-mail naar:
zuidlimburg@de-maatschappij.info

PROGRAMMA
Woensdag 12 juli, 2017
16.00 tot 19.00 Zomerborrel
 
Locatie

Kasteel Bethlehem, Hotelschool Maastricht
Franse Zaal
Bethlehemweg 2, 6222 BM Maastricht

Parkeren
Ter plaatse

Aanwezige leden 0

Er zijn nog geen leden aanwezig

Aanwezige introducees 0

Er zijn nog geen introducees aanwezig

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden