Winter Wonder Land - Boottocht met discussiebijeenkomst

Omdat de jaarlijkse boottocht dit jaar niet doorging is deze verplaatst naar deze dag. In de schemer op de Leidsche grachten komt de schoonheid van Leiden het best naar voren. Voordat we gaan genieten van drankjes op de boot en de mooie met straatlantraarns verlichte grachten en singels van Leiden zullen we een lekker kopje erwtensoep op Hubspot nuttigen. Dit kopje zal voorafgegaan worden door onze tweede discussie beijeenkomst. In navolging van het succes van de vorige discussiebijeenkomst zullen we het weer gaan hebben over de toekomst en wat die ons zal brengen op ethisch, maatschappelijk en technologisch vlak. 

De bijeenkomst start om 1730 op Hubspot. We verwachten om 1830 nog even op te warmen met wat eten voordat we op de boot stappen.

De boottocht zal starten naast Hubspot, en duurt ongeveer 1,5 uur. Kleed u warm aan, want we verwachten dat het, naast sfeervol, best koud zal zijn. De boot is overdekt dus we zullen het wel droog houden. 

Wij hopen u in grote getalen aan te treffen op de 19e van December 

PS: We hebben bij deze activiteit meerdere momenten waarop aangehaakt kan worden. Laat van te voren aub aan het bestuur weten welke elementen allemaal door u worden bijgewoond.

Ellen Willemse

Ellen Willemse

Ellen Willemse is technology broker bij Luris. Daarvoor werkte ze voor Stichting Toekomstbeeld der Techniek. Vanuit deze ervaring heeft zij veel kennis van nieuwe technologieen en cutting edge mogelijkheden.

Aanwezige introducees 13

Remco Beekman

Karin Beij

Lightning Leiden

Jan Beij

Lightning Leiden

Coen Breedveld

Levels Diagnostics

kris Brouwer

EMBventures

Alle introducees bekijken

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden