Tweede ledenraadpleging toekomst departement Drechtsteden

OP NAAR 250 JAAR

TWEEDE BIJZONDERE LEDENRAADPLEGING

In vervolg op ledenraadpleging d.d. 9 juni 2022

De Nederlandsche Maatschappij voor Nijverheid en Handel is in 1777 opgericht. Het departement Dordrecht, nu Drechtsteden, is één van de oudste departementen en is in 1778 van start gegaan. Onze vereniging heeft dus een zeer lange geschiedenis van inmiddels bijna 250 jaar.

Hoe lang en boeiend de geschiedenis van ons vereniging ook is, het lijkt er toch op dat we zijn ingehaald door de tijd. Wij hebben moeite om een schakel tussen ondernemers, onderwijs en overheid te zijn. Wij hebben zelfs moeite om onze leden te enthousiasmeren voor onze eigen bijeenkomsten. Met alle tijdens de ledenraadpleging van 9 juni jl. genoemde gevolgen. Wij nodigen u uit het verslag van die raadpleging nog eens na te lezen.

Op 9 juni jl. is besloten een vervolg raadpleging in oktober a.s. te organiseren. Over een kleine maand is dat zover.

Daarom nodigen wij alle leden van het departement Drechtsteden uit voor de tweede ledenraadpleging die in het teken zal staan van onze toekomst als Departement Drechtsteden. Uw meedenken is noodzaak. Doe mee en kom donderdag 13 oktober a.s. naar het Da Vinci complex, Leerparkpromenade 100, Dordrecht. We ontvangen u graag om 16.00 uur en starten om 16.15 uur in de Conneszaal met het ledenoverleg. Circa 17.30 uur ronden we af waarna een aperitief zal worden geschonken.

Let op:
Deze bijzondere bijeenkomst is kosteloos en uitsluitend toegankelijk voor leden van het departement Drechtsteden en genodigden van het departementsbestuur. 

Waar en Wanneer?

Datum   13 oktober 2022
Tijd       16.00 uur – 18.30 uur
Locatie  Da Vinci College
Zaal Connes (ledenraadpleging)
Leerparkpromenade 100
3000 BA Dordrecht

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden