Geannuleerd: Tour door Capital C, Amsterdams nieuwste creatieve hotspot

Op 26 maart zijn we te gast bij Capital C, dé nieuwe creatieve hotspot van Amsterdam. Capital C is gevestigd in de voormalige Diamantbeurs aan het Weesperplein. Het rijksmonument werd in 2015 gekocht door Zadelhoff en Sijthoff Media en zeer grondig gerenoveerd.

Alle domeinen van de creatieve industrie moeten hier bij elkaar komen: advertising, design, media, digital, fotografie en kunst. De dome, de karakteristieke glazen koepel op het dak van 9,5 meter hoog, doet dienst als event venue. Eten, drinken en dansen kan in het grand café dat ook buiten kantoortijden en voor publiek geopend is. In het gebouw zijn een groot aantal kunstprojecten te bewonderen. Elke voor publiek toegankelijke ruimte is door kunstenaars ingericht. In de centrale hal komt een pop-up gallery te staan.

Zorg dat je uiterlijk 17.30 uur aanwezig bent, om bij de rondleiding door directeur Thomas Zwart in dit inspirerende gebouw te kunnen zijn. Vanaf 18.15 uur is er tijd voor een borrel met wat happen. Aansluitend kun je voor eigen kosten blijven dineren, we hebben tien plekken beschikbaar, waarbij geldt: vol is vol. Meld je voor een dinerplek uiterlijk 19 maart even aan bij Guido Kroos via guido@milani.design.

Locatie: Capital C, Weesperplen 4B in Amsterdam.
Datum: Donderdag 26 maart 2020 van 17.30 – 19.30 uur.
Borrelbijdrage: € 15,00 ter plaatse cash te voldoen bij onze penningmeester,  Edo Kuiper.
Aanmelden kan via de website.

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden